Erkende zorg cursussen voor iedereen

Welkom bij Just4Safety Academy

De beste cursussen voor zorg professionals

Als zorgprofessional wil je hoogstaande patiëntenzorg leveren. Jouw persoonlijke ontwikkeling is daarbij van groot belang. Just4Safety Academy biedt een groot en veelzijdig opleidingsaanbod aan, waarmee jij jouw kennis en kunde op niveau kunt houden. Hiermee waarborg je de bevoegdheid en bekwaamheid die noodzakelijk is voor een professionele beroepshouding.

Onze instructeurs werken net als jij dagelijks in de zorg en hebben een passie voor kwalitatief goede zorg. Hun kennis en ervaring komt terug in de diversiteit van ons cursusaanbod. Just4Safety Academy beschikt over eigen scenariolokalen, die aangepast worden aan de inhoud van de cursus die gegeven wordt.

Opleidingen en cursussen komen pas goed tot hun recht als ze interessant zijn, een veilige leeromgeving bieden en aansluiten bij jouw niveau en leerbehoefte. De leervragen en werkervaring uit de groep cursisten ondersteunen de praktijkgerichtheid van de cursus.

Just4Safety Academy cursusagenda

In de cursusagenda hieronder vind je al onze ingeplande cursussen. Selecteer een categorie, een datum en/of een locatie en meld je direct aan. Wil je een meer informatie over ons volledige cursusaanbod klik dan hier. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben. Neem dan contact met ons op.

Geen evenementen gevonden!

Aanmelden

Meld je vandaag nog aan. Kies een cursus en reken eventueel meteen digitaal af via iDeal en je ontvang altijd een geldig en erkent (digitaal) certificaat. In ons 12,5 jaar bestaan gingen duizenden cursisten je al voor.

Trainingscentrum

Wij hebben een groot trainingscentrum in Tiel (midden-Nederland) met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij het openbaar vervoer de snelweg (A15).

Erkend

De cursussen van Just4Safety Academy zijn geaccrediteerd.

Persoonlijk

Onze cursusgroepen zijn vaak klein, waardoor onze instructeurs kunnen focussen op persoonlijk aandacht.

Maatwerk

Wij hebben een groot aantal cursussen samengesteld. Maar je kunt altijd een maatwerkoplossing aanvragen. Neem contact met ons op als je toffe ideeën of vragen hebt voor jou organisatie of afdeling.

Voor iedereen

De cursussen van Just4Safety Academy zijn speciaal ontwikkeld door en voor zorg professionals. Wil je kwalitatief doorleren of bij leren. Schrijf je dan vandaag in!

Waarom kiezen voor ons

Wilco van Wijk, directeur en oprichter van Just4Safety Academy legt het uit: ‘Kwaliteit en aandacht voor de persoon staan bij ons hoog in het vaandel. Onze cursussen worden ingericht door mensen met een aanzienlijk trackrecord in de praktijk (zoals ambulance-, brandweer-, politie en zorgprofessionals). Het is nooit alleen statische leerstof, in een ernstige medische nood- of hulpsituatie is het van belang niet direct te reageren vanuit emotie maar hetgeen je bij ons hebt geleerd. Dat moet je uit je hoofd kunnen toepassen. Daarom is die persoonlijke aandacht voor mij erg belangrijk. Daar kiezen wij onze instructeurs op uit. Natuurlijk moeten ze de nodige opleidingen, ervaring en certificaten hebben, maar daar helpen wij dan ook weer bij. Ons netwerk van professionals is door de jaren heen erg uitgebreid. We geven weliswaar klassikaal les, maar proberen in te spelen op jou als persoon.’

Reacties van cursisten

Z. van den Oosten, Amstelveen
  • Wat een ontzettend leerzame en leuke cursus. Alles in een halve dag, dus ook nog tijd voor ontspanning. De trainingspop waarop wij gingen oefenen was zeer realistisch en professioneel. een enorme positieve toevoeging aan de cursus.
H. de Krommenie, Tiel
  • Al jaren lang doet onze organisatie onze BHV herhalingscursussen bij Just4Safety Academy. Tot op de dag van vandaag is er nog nooit iemand gezakt. We hopen het nooit in de praktijk te hoeven toepassen maar mocht het zo zijn dan heb ik er vertrouwen in dat onze zorgprofessionals weten wat ze doen dankzij Just4Safety Academy.