Stop de bloeding

Als je plotseling wordt geconfronteerd met een ernstig ongeluk, een (bom)aanslag of een grootschalig ongeval, waarbij ernstig gewonden vallen, wat doe je dan? Wacht je tot de hulpverleners zijn gearriveerd, of probeer je in de tussenliggende kostbare tijd levens te redden?

Het aantal overledenen als gevolg van een verwonding ligt in Nederland op 3500. Omstanders en niet-medische hulpverleners kunnen de overlevingskansen van zo’n slachtoffer behoorlijk verhogen; door ernstig bloedverlies tijdig te stelpen worden levens gered. Hoe meer omstanders van een ongeval weten hoe ze moeten handelen om ernstig bloedverlies te beperken, hoe meer levens er kunnen worden gered.

In deze training leer je o.a wat het verschil is tussen een aderlijke bloeding en slagaderlijke bloeding, het herkennen hiervan, het stoppen van een ernstige bloeding, aanleggen van een tourniquet.

  Vraag direct meer informatie aan over deze cursus.

  Inschrijven

  Stop de bloeding (22-09-2022) €70,00

  Kies het aantal plekken dat u wilt reserveren (u kunt meerdere plekken reserveren voor bijvoorbeeld een collega). U betaalt per persoon.

   

  Beschikbaar plekken: 8

  Stop de bloeding (22-09-2022) is vol. Kies een andere datum of neem contact met ons op.

  Kosten

  €69,95
  Opleidingscentrum Edisonstraat Tiel

  Locatie

  Opleidingscentrum Edisonstraat Tiel
  Edisonstraat 26